Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

gældende fra 1. september 2014

Per P. Cykler ApS

Snejbjerg Hovedgade 19
Snejbjerg

7400 Herning
Denmark
Tlf.: 97168866

Mail: info@perpcykler.dk
CVR-nr.: 36026383
Etableringsår: 1994

http://www.perpcykler.dk/

Per P. Cykler ApS tilbyder
Udstyr og reservedele til cykler, cykler samt reparation af cykler.

Bestilling
Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Når du handler med Per P. Cykler på www.perpcykler.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk

Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@perpcykler.dk

Sådan foretager du et køb:
1. tryk på knappen “køb” ved den vare du ønsker, og varen bliver tilføjet din indkøbsliste
2. når du er færdig med at vælge de varer du gerne vil købe, trykker du på ”Vis indhold af min kurv” øverst i højre menu
3. du får nu indkøbslisten frem og kan evt. foretage rettelser
4. tryk ”Gå til bestilling” for at gå videre med din ordre
5. udfyld felterne ved ”Faktureringsadresse” og evt. ”leveringsadresse”, hvis disse er forskellige
6. tryk ”Fortsæt til næste trin” og vælg betalings- og forsendelsesmetode
7. efter endt indtastning vil du automatisk modtage en mail med din bestilling.

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og angivet i Danske kroner, hvor intet andet er nævnt.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Levering og leveringsomkostninger:

Ekspedition af cykler: (Vær OBS på forsendelsesomkostninger!)

Alle cykler sendes med fragtmand. Vi forsøger så vidt muligt at sende cyklen i en stor lukket papkasse, så du ved modtagelse af cyklen kun skal montere pedaler, justere styr mm.
Alternativt kan du hente cyklen i butikken, få den indstillet og tilpasset til dig.

OBS! Der faktureres 450 kr. for levering af en cykel med fragtmand. (Det vælges ved købet “Levering af cykel”). Denne pris gælder ikke for levering til Bornholm og Lolland-Falster. Spørg evt. efter fragtpris.

Afhentnings-/Leveringstid:

Indenfor 7 hverdage.
Du vil blive informeret omkring levering.

Ekspedition af tilbehør og reservedele:

Med mindre andet er oplyst på den elektroniske ordrebekræftelse, bliver varen sendt senest 4 arbejdsdage efter ordre.
Levering foregår normalt via PostNord. Vi sender en e-mail med besked når varen sendes og hvornår du kan forvente at modtage den.
Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 4 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail eller telefon.

PostNord forsendelse sker med levering til nærmeste PostNord udleveringssted i nærheden af modtagers adresse: DKK 60,00

Gratis levering ved køb over DKK 500,00. (gælder ikke for cykler)

Levering uden for Danmark : Vi sender ikke varer udenfor Danmark

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores leverandører.

Betaling
Følgende betalingskort modtages:

 Dankort  logo betaling dankort.jpg        

Ved kortbetaling, trækkes pengene først, når varen er sendt.
Ved betaling ved kontooverførsel bedes beløbet indsat på vores konto 2591 6278801355 med angivelse af ordrenummeret.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, for udgåede/udsolgte varer samt for afvigelser fra den skrevne tekst og det viste billede.

Fortrydelse (gældende for webshop: www.perpcykler.dk)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler i vores webshop.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
  4. får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt d indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (indsæt mail, tlf. nummer osv.) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument/her (indsæt link til standardfortrydelsesformular)

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Per P. Cykler

Snejbjerg Hovedgade 19, 7400 Herning
Denmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.perpcykler.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Per P. Cykler Aps
Snejbjerg Hovedgade 19
7400 Herning
Denmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger du afgiver til Per P. Cykler ApS i forbindelse med købet videregives på ingen måde til trediepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Per P. Cykler ApS.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse

I forbindelse med den elektroniske betaling lagres ingen konto eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via Easyflow Gateway betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter foreskrifter fra PBS.

Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefonnr. og e-mail er nødvendige for at sende varen og kommunikere elektronisk med dig. Telefonnr. benyttes som dit unikke kundenr. Disse oplysninger gemmes som minimum i garantiperioden. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

Sikkerhed ved online betaling
Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulige sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto og du ikke kender til denne betaling, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

Du kan læse mere om onlinekøb, betaling og sikkerhed på følgende sider:

Hvis du har spørgsmål vedr. køb og betaling er du velkommen til at skrive til os
E-mail: info@perpcykler.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til www.perpcykler.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du kan anvende denne europæiske online-platform til behandling af en klage:  http://ec.europa.eu/odr

Forbrugerklagenævn

Amagerfælledvej 56
2300 København S.
Tlf.: 70131330
Fax: 32669100
fs@fs.dk
www.fs.dk 
www.forbrug.dk

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Du kan vælge om du vil sende fortrydelsesformularen pr. post eller om du vil sende oplysningerne i formularen til os på e-mail. Bemærk at fortrydelsesretten først træder i kraft når vi har modtaget dine oplysninger.

Pr. post til:

Per P. Cykler

Snejbjerg Hovedgade 19

7400 Herning

Eller pr. e-mail til: 

info@perpcykler.dk

Kundeservice: tlf. Tlf.: +45 97 16 88 66

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:   

Bestilt d.:___________________

Modtaget d.:___________________ 

Kunde navn: 

Kunde adresse:    

Dato: 

___________________________________________________

Kundens underskrift (kun hvis du indsender formularen med alm. post)

Indkøbskurv